falsterbo horse show

tjenixen, nu är jag i Skåne, vi kom hit i går morse. igår gjorde vi inte så mycket men idag har vi varit på falsterbo horse show, det har varit super kul. vi har tittat på fina hästar och köpt fina grejer. jag har fot tag på ett par handgjorda ridstövlar för typ 1500:- jätte snygga och super sköna, bilder och så från i dag kommer sen

07-09

hej nu håller vi på att städa hela stallet, det blir så fint. på onsdag ska vi åka ner till Skåne. min lilla Ally ska med det ska bli spännande. ja vad mer kan jag säga om ni inte har något kul för er kan ni kolla in detta klipp HÄR jag personligen tyckte det var skit kul men alla har olika humor.
 

hemma igen + tävling

 
hej i torsdag kom jag hem från Tusse lägret vi har haft det super bra och lärt oss mycket, men jag orkar inte berätta alt, det kommer videos sen.
 
i går var jag och tävlade i Alsen det gick jätte bra först hoppade vi en
LB (90 cm) det var en stil bedömning, det kändes bra och han var fin men lite tröt men det är ju försåtligt efter en sån här väcka. vi nollade i alla fall och fick 55,5 poäng. det är det mesta jag har fot men det räckte ändå inte till placering dom andra var helt klart bättre än mig.
 
efter det debiterade jag min första LA (100 cm) A0 bedömning alltså bara omhoppning vilket inte jag fattade när jag gick banan. så jag fick ändra mina vägar på plats. men det gick super bra i alla fall kom trea av fyra placerade så jag är super nöjd.
 
LB (90cm)
 
 
 
LA (100cm)
 
 
 
BILDER
 
 
 
knoppad och fin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
haha ha !!!
 
fotograf: Felix kröner = min bror

RSS 2.0