följ min blogg via bloglovin

det skulle vara superkul om ni la till mig på blglovin
Följ min blogg med Bloglovin

@wilmashus

första skoldagen. det var väl bra tycker jag konstigt nog XD lärarna bara babblade och så men det var okej lite ångest har jag väl för att det härliga sommarlovet är slut men ja, ja det kommer ett nästa år igen eller?
nu är jag hos lilla wilma ja det var väl alt.

Läs detta!

Tjena i gen. Jag har tråkigt och då blir det lätt ett tråkigt inlägg. Ja vad ska jag skriva då? Det är skönt att min blogg är till backa jag hade blivit så van att blogga att det kändes konstigt att inte göra det, det ska bli lite kul att se vem det är som tagit bort bloggen och om jag känner personen. Ja det var ett tråkigt inlägg som jag sa. Men om det är någon jag känner som tagit bort den och om den personen läser detta, så vill jag gärna ha ett förlåt och ett erkännande från personen eller något och sen så är det klart så kan vi glömma detta. Jag är inte så långsint av mig.


Mysigt

Hejsan i dag gick jag up ganska tidigt typ 9 tror jag. Så mamma, Lotta och jag tog en long tur nu på morgonen det var super mysigt. Nu ska jag äta lunc eller något.

vaknat!

Gomorgon nu har vi vaknat!!! Ja alla utan Tarzan då han ligger och sover i mitt knä. Tror jag ska rida på plan i dag.

 


dansar

wilma dansar och jag filmar utan att hon vet.
nu blir inte wilma als glad. XD

haha

Idag har en kiropraktor varit hos oss och gott igenom gg. Han satt ju fast i ryggen så hon fixade det. Jag har inte ridit i dag och ska inte göra det är med Wilma nu hon ska sova här. Skoj skoj får se vad vi hittar på.

Oj nu blir inte wilma glad.


glad gubbe

Som ni vet har min blogg legat nere ett teg nu. Det har varit så att någon tagit bort min blogg.  Men jag maila till blogg.se och sa det som var, sen kunde dom få tillbaka min blogg. Snart kommer dom att kunna se vem det var som hackade min blogg och då får jag se vem det är.


bilder


























super modell

Idag har jag varit en riktig super modell. Felix har fotat sommar bilder den siste sommar dagen. Jag orkar inte ladda upp alla bilder just nu dom kommer i morgon, med ett litet smakprov kan ni få.

Det kommer fler i morgon som jag sa. Den som väntar på något got väntar aldrig för länge.


wilmmmma!!!

God morgon, hinner inte skriva så mycket nu ska rida. Sedan ska jag försöka få tag på Wilma och vara med henne i dag. Vi får se :)


skoj

Har hoppat för Lotta i dag det var skojigt. Vi hoppade ganska högt och vi fick till fina språng men han hopade mig nästen ur sanden. Som ni kan se på förstak lipet på filmen. Det var i alla fall super kul och GG var jätte duktig, fast det är han ju alltid XD

Felix min bror var så super snäll så att han har både filmat och fotat min ridning i dag, jag har faktiskt känt mig som en riktig fotomodell, eller inte, får fortsätta drömma, varför ska jag alltid förstöra alla bilder med mina fila miner? Ja, ja här kommer lite billeder och en film :D













hopppa

God morgon i dag ska jag träna för lotta hon kommer hit vid tre vi ska hoppa som ni kanske förstår. Om mamma hinner komma hem ska jag be henne att filma eller ta kort vi får se.


Har beställt

Har beställt. vist är det fint.  kostade 900 kr med frakt och allt men det är det värt med äkta

SWAROVSKI kristall.

 


humm

Sorry att jag inte uppdaterat på ett tag städade mitt rum hela dagen i går och idag är snart klar, jag går igenom varje låda det är därför det tar son tid också tar jag mycket raster så det tar lite tid.

Ska rida för Hans i dag det ska bli kul.

tävling Ånge LD ↑


9 saker

9 skar ni garanterat inte vet om mig.

eller

1.      Jag är mörkräd.

2.       Jag blir alltid super nervös inför en tävling.

3.      Jag älskar mina djur lika mycket som min familj.

4.      Jag är typ feminist.

5.      Min pappa har vunnit SM i fallskärmshoppning 2 gånger.

6.      Jag pratar i sömnen.

7.      Jag älskar att skriva berättelser eller nu är det nästa böcker.

8.      Jag älskar min bror även fast vi bråkar väldigt mycket.

9.     Jag är inte räd för döden.


tävling Ånge

Har tävlat i dag i Ånge. Det gick supar braaaaaa!!! Och jag är jätte nöjd. Jag red med sporrar i dag vilket jag aldrig hjort för jo igår testade jag lite men inget mer. Men det var bra att rida med sporrar och jag tänker fortsätta med det men kanske inte på stil hoppning. Först hoppande jag en L:D A+A den nollade jag i båda faserna och han kändes fin bjöd mot hindrena och var inte det minste tittig. Sedan hoppande jag en still där var han också fin men rett så het, den nollade vi också men kom 4-5 strax efter placerade. Men jag är super nöjd.

Här kommer film!! <33




hej

Hej nu ska jag rida Goliat (den lila busen) sedan ska jag rida Gg och göra i ordning honom till i morgon. Och sedan kommer lotta och hennes kille hitt och ska äta med oss. Det var lite om dagen.


vidio

vidio sen tävlingen på travet.


tre dagar

Idag ska jag rida i skogen.

Imorgon ska jag rida på plan och mjuka upp honom.

I över morgon ska jag tävla i ånge.


bilder

lite bilder jag tog i går.


Socker




luktar i rumpan


äkligt!!!





städat och klart

har städat i stallet!!! XD

vist blev det fint XD


hopp

Har hoppat i dag för lotta på våran ridplan. Det gick super bra vi fick till super fina språng och hoppade över en metet. Han var ganska hett men det vill jag ju att han ska vara så jag har inget att klaga på.


hiss/diss

Nu vill jag hissa benlinderullare. Vi har den enkla modellen hemma men ska nog beställa den andra.

Den enkla moddalen är den HÄR den kostar 75 kr.

En annan modell är den här den kostar 595 kr. den HÄR en borste som gör lindorna rena innan dom rullarnas ihop.

 

 


lite om dagen

God morgon. Idag ska jag rida för Hans. Det ska bli kul. Nu ska jag äta frukost och städ up lite.


hemma

Igår kom vi hem från stockolm orkade inte skriva i går men ny skriver jag. Alt är bra här hem inget har hänt. Jo förutom att gg fått et sår på magen som han kliar på hela tiden och att Nick hr kommit till vårat stall och att Goliat ska flytta.


mini



Einstein - världens minsta häst

Nyfödda fölet Einstein har samma mankhöjd som en linjal - och har nu chansen att skrivas in i Guiness rekordbok som världens minsta häst.

I fredags föddes lilla Einstein på minihästfarmen Barnsted i New Hampshire i New England, och han kan tack vare sin mankhöjd på 27 centimeter och vikt på 2,7 kilo kvalificera sig som världens minsta häst.

"Allt är bara vackert"

Einstein är av rasen miniatyrhäst, en ras som snabbt ökat i popularitet världen över. För att kvalificera sig som miniatyrhäst får inte mankhöjden överstiga 91 centimeter - något som inte lär bli något problem för Einstein vars ägare är mycket stolta över honom.
- Huvudet, benen, höjden, längden - allt är bara vackert hos den här lilla hästen, säger Charlie Cantrell som är en av ägarna till New Hamsphire News.




super Hans

Har ridit för hans i dag det gick bra som vanligt, ni som bor i jämtland borde verkligen passa på att ta lektioner för honom han är super.  Hade flätat manen på GG så Hans fick stora hjärtan på ögonen. Vi åker till Stockholm i morgon så det kanske inte blir så många inlägg vi ska bara vara borta över helgen. Har bara sovit 3 timar l natt så jag orkat inte skriva mer.


moronmoron

Morgon! Nu är jag vaknat ligger kvar i sängen och skriver ett inlägg. Wilma har sovit över här fast hon har inte vaknat en, jag tänker nog inte väcka henna på ett tag heller, hon brukar alltid klaga på att hon är tröt så hon får väll sova en stund till. Nu ska jag berett lite vad som händer i dag. Först ska jag vara med lila Wilmisen som nu sover.  Sedan ska en tjej som heter Rebecka och en tjej som heter Ella koma hit. Rebecka är 97a hon och jag var kompisar när vi var jätte små och… jag vi var väl kompisar tills vi flyttade hit. Vi har aldrig varit ovänner eller så vi bara flöt ifrån varandra om ni fattar vad jag menar. Ella är Rebeckas lilasyster jag vet faktiskt inte hur gammal hon är, men hon är i alla fal yngre en oss, både hon och Rebecka tycker jätte mycke om hästar särskilt Ella. Så dom ska komma hit också ska dom få rida min polo OM DOM VÅGAR MOHAHAH! Hi bara skämta också ska vi sova i höt om inte jag blir tok allergisk, jag är typ allergisk mot damm men det här höt är nytt och jag la mig i det i går och då gick det bra. Det här ska bli super kul XD

kommer kanse bilder sedan!


hoppning hemma

Idag har jag hoppat hemma på våran rid plan. Det gick bra, han var jätte het, har inte hoppat på ett tag så det var kanske inte så konstigt. XD


En vanlig dag

Det här är en vanlig morgon för mig. vad är en vanlig morgon för er, kommentarer tack!

 


yran

Nu ska jag göra ett inlägg om yran i lördags. Jag gick med Wilma som jag skrev att jag skulle göra. Jag åkte till henne typ klockan 2 sedan gick vi ner till stan och kollade på stånden. Vi hittade 2 par super snygga glasögon och 2 snygga peruker XD

Sedan gick vi hem och åt korv och potatis mos. Sedan byte vi om och gick ner till yran då var klockan typ 8. När vi kom fram tittade vi på Orup.

Sedan såg vi Säkert.

Sedan såg vi Håkan Hellström.

Sedan köpte vi sockervadd :D

Sedan såg vi på Marina & the Dimond.

 

 

Sen sprang vi upp till stora scenen för där skulle vi träffa Wilmas mammas kille klockan 12. Också såg vi på president talet och timbuktu and damn

 

Lite andra bilder XD


RSS 2.0