Pappa ska rida!!

tjena allihopa idag ska GG få vila, det blev lite konstigt eftersom det skulle varit best att han vilade i går men då hade jag lovat att rida ut med en tjej som har ung häst och inte han rida ut skälv (Lotta). ja nu ska jag ut till stallet och mocka sedan så ska jag åka med pappa till ridhuset sår han ska rida. XD

färgat håret

har färgat håret röt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

den här fägen skulle det bli


och så här blev det






fast jag blev nöjd

huvudvärk :O

hej idag och i går har jag varit hemma från skolan efter som jag ramlade av på hopp träningen i onsdags och slog i huvudet. Det gick bra jag fick typ en liten hjärnskakning, jag behöver bara ta det lugnt ett tag, jag har fortfarande lite ont i huvudet men det går bra bara jag tar en tablät eller två XD.

ja, ja sak samma nu vill ni kanske veta vad som hände.

så här gick det.
Det började med att vi var farsen så jag han nästan inte rida fram. Vi började lite lät med bommar så det var väll inte så super farligt att jag inte ridit fram så bra, men han kändes som ett "staket" han tog inte mina skänklar och slängde med huvudet uppe i luften.
Men vi körde på och han blev bättre och bättra det sista vi skulle göra var att hoppa en bana på 1 meter, då var han hur fin som helst han hoppade jätte bra.

Sista på banan var en kombination med 3 hinder, förs 2 räcken med ett galopp språng i mellan sedan 2 galopp språng och sedan en oxer. Det var en lång anridning till kombinationen så han blev kanske lite lång i gatloppen, i alla fall så tittade han till på det första hindret och han tänkte vägra så jag sa till honom med spöt och eftersom det var en meter så trodde jag inte att han skulle hoppa, eller jag vett inte vad jag trodde, jag var helt enkelt inte med när han hoppade, så jag tappar båda stigningarna och hamnade i obalans då kom ju de andra hindret och då får GG för sig att han ska hoppa super högt och det gör inte saken lättare för lilla mig som fortfarande siter kvar utan stugbyglar. Men jag siter kvar över hindret,

och då kommer ju det tredje hindret som jag för sökte styra undan i från men då sticker GG och jag sitter fortfarande utan stigningarna och i obalans och GG sticker alltid när jag hamnar i obalans, men då kommer ju den där oxern och GG tar i som aldrig för (Mamma sa efteråt att hon aldrig hade sett GG så högt över hindret och ett sånt fint språng) men det går inte saken lättare för mig! :O men som tur var, satt jag kvar även de hindret, men när jag landar var jag inte i värdes bästa balas precis och då sticker ju den lilla illbattingen och jag stannar kvar utan häst och landar oturligt på huvudet.

Hoppas ni förstod vad som hände! för någon bättre förklaring har jag inte XD

och bara så ni inte glömmer :)









RIDNING ÄR FARLIGT !!!!!!!

ny ny nyt

nu jag har köpt ett nytt täcke och ett par super söta stövlar :)










hela historien

hej nu är jag hemma från Åre eller jag kom hem typ klockan 1 men jag red och fixade stallet tills nu. jag har i alla fall haft super super kul i Åre med Wilma. här kommer hela historien XD

DAD 1
Torsdag



här sitter vi och väntar på bussen på väg till Åre.

när vi kom till wilmas stuga skulle vi bädda våra sängar. men det slutade med att vi började tävla om vem som bäddade bäst tror jag.



min bädning



wilmas bädning







dag 2
Fredag

först på morgonen åkte vi till björnen och hyrde skidor till mig sedan liftkort. och sedan började vi att åka mot Åre.





















efter ett tag frös vi så mycket att vi gick in i en värme stuga och värmde oss







sedan åkte vi ner till byn och åt på Max






blev ni kanske lite sugen nu??? men kolla in willmas smarriga ketchup !! XO







effter det åkte vi skidor en stund till sen åkte vi upp till copperhill och drack varm choklad,



fast den tog slut rett så snabbt



dag 3
Lördag

typ klockan 11 åkte vi till holiday club och baddade



det där är åk bandet om någon undrar ↑





där år vi toast till lunch



vi var där typ till klockan 4 sen åkte vi till wilmas stuga, där åkte vi madras


fin min jag vet





dag 4
söndag

vi gick upp halv 9 och tog tåget hem halv 11

ja det var Åre det <3 kommentera gärna







Åre här kommer jag

Nu sitter jag på bussen med Wilma på väg till Åre, det ska bli super kul :)


filmens historia

hej här kommer filmen sen i går.



i kväll klockan fem ska jag till åre så vi får väll se om jag gör något inlägg på mobilen sedan.

ÅRE ?

haj idag har jag hopp tränat för Lotta det gick väll bra men jag märker att bård jag och gg är rett så ring rostiga. jag kommer lägga upp en video i morgon.

i morgon vet jag inte riktigt hur det blir wilma min kompis frågade om jag vill följa med till åre på torsdag i måndags men sedan har jag inte fot tag i henne så vi får väll så hur det blir.

OBS LÄS

Tjena allihopa på min lilla blogg,
jag har inte så super många tittare på min blogg men några är ni i alla fall och jag är väldigt nyfikna på vilka ni är. jag vill hjärna att ni kommenterar mer så jag får vetta vilka ni är och vad ni tycker o tänker.

Men i alla fall så vill jag hitta på någonting på bloggen nu när jag startat upp den så bar och så. jag vill att min blogg ska vara något mer än en blogg man läser för man inte har något bättre för sig, att jag inte bara skriver om ointressant smörja men jag gör ju inte roliga saker varje dag, hur ska jag göra då? ni måste hjälpa mig annars kommer inte ni få era inlägg!

Till backa till det där speciella jag vill göra på bloggen, det vill jag också ha hjälp med, idéer tack!! jag har ingen aning om vad jag ska göra. kanske någonting jag gör en gång eller en gång i väckan, i monaden om året inte vet jag?
kanske väckans sötas som foki, frågestund, blogg tävling, något pinsamt, något fult/fint ???? inte vet jag men jag skriver ju för eran skull så ni måste väl vetta, snälla snälla, snälla kom med idéer och förslag, dom behöver inte vara bra bara skriv, mina suger och om jag inte får hjälp från er kommer min blogg inte att kunna hålla för jag tycker inte det är kul att skriva ointressanta inlägg. snälla hjälp mig.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

01-03

hej nu är jag klar i stallet för idag. jag red ut med en tjej som heter Marie hon har sin HÄST i vårt stall. Det var kul och gg var duktigare en vanligt när vi rider ut, i vanliga fall är han som en unghäst i skogen men tydligen inte i dag, i dag kunde han till omed gå sist.


inlägg !

Hej på er alla, idag har jag inga planer precis, tänger nog rida gg snart.

Ska nog köpa ett nytt träns eller ett till jag har ju ett svart träns med pular men jag vill ha ett utta som också ska vara svart. Om någon vet något fint träns som inte är för dyrt kan ni väl länka till mig.

Rett så tråkigt inlägg jag vet.



onsdags

I onsdags hoppade jag för min tränare Lotta det gick väll bra tycker jag. men han = GG är ju så rolig när vi började hoppa var han hur kaxig som helst och ville bara göra som han skälv ville = ful fart och vara snabbast och ingenting annat kunde han tänka sig, men sedan när vi höjde lite blev han som en liten knä hund och jag var tvungen att använda spö. jag vet inte riktigt vad det är med honom det är som om på utsidan är han ut tuff och kaxig som helst men på insidan är han en riktig liten mjukis. här kommer i alla fall en kort film jag klippte i hop tyckte den blev riktigt cool faktiskt.



och så här såg vår outfit ut.


ridning i vinter väder

hej nu har jag precis kommit in från stallet. Först mockade jag med GG i boxen men det gick inte så bra efter som han hela tiden ska ha grep skaftet i munnen. när jag lyckats mocka klart red jag på rid plan, hade tänkt att träna lite kondis efter som han nog tappat lite efter hans vila. men han fick bara styltor hela tiden så det fik bli ett lugnt mjukgörande pass med mycket skirt.


Easy A

har presis sett klari en film som hetter Easy A ganska bra tycker jag. såg den med wilma min kompis, hon kom hit typ halv 9, men nu ska vi gå och lägga oss.




Nyårsafton

hej hej i går så var det ju Nyårsafton så jag tog super mycket bilder med min nya kamra, i allafall tills batterit tog slut. Vi firade Nyår hos några kompisar till mamma och pappa, var ganska tråkigt faktiskt. Men det kan ju ha berot på att jag var och är förskyld och inte hade så mycket lust att göra så mycket, och dess utom var jag ensam tjej ja förutom Anna då men hon är väll yngre en 5 år och alla mammor förstås.
Här kommer lite bilder :)



vi åt fondue :)




jätte söt vove som var där








min mamma med en hatt ;+


min pappa med en hatt (scary)


jag med hatt

hi hi skojade bara

förrätt


och sen tog batterit slut på kameran :(

GOTT NYTT ÅR

Nu börjar ett nytt år och jag kommer ha kvar bloggen, för nu har jag ett ny inträsse för bloggerit. Nu har jag en ny kamra så det kommer att komma mycke fin fina bilder ock så. det kommer också att komma en ny design. men nu vet ni och jag önskar er alla ett got nyt år.






RSS 2.0