Tror jag drömmer

hej på er! hoppas ni mår bra, jag vet att det har varit lite inlägg men det har varit mycket nu, i dag är det söndag och det har varit en liten speciell dag. Nu ska jag berätta varför, efter som ni inte vet hur detta startade ska jag berätta helt från börja. Det började med att pappa alltid velat ha en grand danois (en hund ras)



jag har ju alltid velat ha en hund, fast en son ras låg nog långt ner på min lista av hundraser. Men jag porchade pappa att köpa en som ändå och det var nära att han gjorde också, vi ringde till en som föder upp och tänkte åka och kolla på dom. men sen sov pappa på saken och fick en tanke att dom nog inte är så roliga och lite för bökiga. då hade jag sen tidigare chatat lite om en hundras som heter Nova scotia duck tolling retriever (Tollare) nu har det alltså blivit lördag i min berättelse så när jag vaknar på lördag morgon sa pappa att han ångrat sig och att han tror att en Tollare kan passa mig mycket bättre. Så sedan ringde jag till min mormor som föder upp hundar inte Tollare men hon har i alla fall koll på sonat, hon trodde i alla fall att en Tollare kunde passa oss bra. Hon gav mig också en hemsida där dom föder upp Tollare men dom hade inga kullar för en till hösten. Men dom kände en som hade en hund som precis fått valpar. mamman och pappan har fin stamtavlor och så tror jag att pappan till och med var eller hade varit tjänster hund. sen vet jag inte riktigt vad som hände i morse, men om 5 veckor ska vi hämta en liten söt valp och så kommer vi att bli hund ägare :S ???

känns hell knäppt nyper mig i armen hell tiden XD här kommer bilder först på mamman o pappa och sedan på valparna en av dom är vår vet inte vilken en





valparna











söta va??? men nu är det det här med namnet det ska vara ett namn på A har dom vi köper valpen av bestämt men det handlar bara om namnet på pappränna. jag tänkte Agaya och kallas bara Gaya. har ni något förslag?

RSS 2.0