Nu ska ni få höra

Hej. Jag är ledsen över att jag inte skrivit på ett tag men det jag ska skriva om nu kommer döda er. Ja eller nåt.

Ni som läser får tro vad ni vill om detta men brevet finns och det är verkligt. Jag trodde inte på djur pratade och sådant men nu vet jag inte längre. Gg min ponny då har varit lite konstig på sista tiden. Han värkande inte tycka att det var något kul att hoppa. Han stannade inte eller så men han busade inte och han ja var nog mer en känsla.

Iallafall känner mamma en tjej som seger att hon kan prata med djur. Den här tjejen behövde bara en bild på gg och inget mer. Så hon kom aldrig hem till oss eller så. Den här tjejen visste inget om gg inte var han kom ifrån och hon visste inget om mig eller vår familj heller.

Nu har jag fått ett brev från gg eller ja... Djur prataren. Jag vill inte tro på det här för jag blir grymt förvirrad men nu vet jag inte och det förvirrar mig EMU mer.

Djur prataren skrev att gg låter som en prydlig farbror lite engelsk dialekt ( han är föd i Irland) men det har ingen sagt till henne. Hon skrev att "han älskar sin matte, så han blir alldeles varm. Han tycker om hennes lukt och gillar att snusa på henne i halsen" (det brukar han göra dok brukat han bita/nafsa mig i naken också) i brevet står det också "att han är lite uttråkad. Han vill gå mer på promenader i skogen med långa tyglar så att han får sträcka på naken och skaka på huvudet" skaka på huvudet värkar han älska att göra det gör han jätte ofta men det har ingen sagt till henne. Han skrev att " han pratar om en hund som smyger omkring den tycker han är skum" Ally vår hund brukar alltid hoppa fram från ingen stans och jag vett att gg tycker hon är lite konstig/läskig. Han sa att " han bor i paradiset, ser långt och det gillar han dock står det ett hus i vägen" han står ofta vid öppningen i sin hage och då har han ett helt kal hygge framför sig. Men han har rätt stallet står lite i vägen.

Jag är riktigt förvirrad




RSS 2.0