Kultur kickar

Är hemma från det där. Nu ska jag berätta vad vi har gjort. Först gjorde vi ståltråds skulpturer, jag gjorde en fågel och Wilma tror jag gjorde en blomma. Efter det gjorde vi tröjor eller vi tryckte tryck på färdiga tröjor, jag kom inte på något så jag skrev bara något, den blev inte så bra men det var kul, Wilmas blev super fin. Ska ditt imorgon också det heter typ (kultur kickar) om någon är intresserad.

Lite bilder sen dagen :D


Ridit

Nu har jag pressis, det gick bra jag skrittade och galopperade mest för traven gjorde ont. Provade en ny sadel också jag har ju bara min hoppsadel att rida i nu och den passar ju inte så bra på honom nu, så vi fick långa en sadel och prova den, och den ligger super bra. Dok svart men skulle behöva ett nytt träns också.


Ståltrådsskulltur

Nu ska jag sova, ja vet ovanligt tidigt men det är därför det blir en tajt dag i morgon och måste gå upp tidigt.
Mitt kema för i morgon :D

• gå upp klockan 08:00

• sätta på mig rid kläder

• försöka borsta min häst, mamma är snäll och hjälper mig med grejerna. Jag kan ju gå utan krukor nu men bara korta bitar och kan inte riktigt stödja på yttersidan av foten. Men nu kan jag inte längre, jag måste rida.

• rida min lilla filur.

• äta middag klockan 10:30

• duscha och göra mig i ordning.

• hämta Wilma

• åka till kultur huset och göra ståltrådskulpturer

• ha skit kul mid Wilma och ståltrådskulpturen


Tittar på tv

Hejsan alle hopa, sitter i soffan och tittar på True talent /tv 4 om någon är intresserad :) det är typ som idol fast ja, ja sak samma jag tittar på tv kan vi sega
/ kram på er 😍


Iphone

Jag har fått en Iphone 3GS eller min bror har fått en 4s och då fick jag hans :D Tips på bra apper? KOMMENTERA

Varm choklad med grädde

Här är en bild på Wilmas och min traditionella frukost :)


Nu ska vi sova

Jag har varit med Wilma i dag som jag sa. Nu tänkte jag gå och lägga mig för jag känner mig lite ensam efter som alla andra redan sover. Wilma och Tarzan har hittat varandra :)


wilma

Hej sitter i mitt rum med Wilma. Vi hr precis kommit hem. Innan vi hämtade Wilma var jag på vårt loppis om klubben ordnat, var där och satt i fiket och hjälpte till.


fin, fina

Hej ledsen för lite uppdatering jag har inte haft något och skriva om och inte heller haft lust att skriva. Och därför kommer jag ta in paos från skrivandet på bloggen, bara i non vecka eller så, så ni behöver inte oroa er. Men kom ihåg att jag fortfarande gör gratis fin, fina blogg designer. Har fot två beställningar en så länge.


övernattning

Tjena hemma nu har varit på stan och köpt några tröjor. Vår klass ska ha övernattning på stolan men jag tänker inte gå det är så bökigt för mig att komma titt och sedan känner jag mig lixom i vägen lite var jag en är.


brutit foten!

Hemma från skolan nu. Har brutit foten så det blir inte någon ridning på ett teg

En bild på min fot!


Beställ en gratis blogg design

Hej jag tänkte. Eller jag kommer ha lite att göra några eller någon väcka nu så jag tänkte att om du behöver en ny blogg design så kan du säga till så fixar jag en helt gratis efter dina önskemål, på ett villkor att någonstans på er bloggen ska stå att jag/min blogg har gjort designen.  Men det fixar jag när jag gör designen.

Det ända du behöver göra är att fundera ut och mila till mig.

·        Tema t.ex. sport, pop, romans eller vad du nu vill ha.

·        Bilder du vill ha.

·        Jag vill också att du längkar din blogg till mig.

 

Det här måste jag veta det behöver inte vara så noggrann beskrivning men bara så jag vet lite hur du vill ha.

Sedan får du ju självklart skriva mera önskemål t.ex.

·        Färg.

·        Text typ.

·        Övriga önskemål.

Man jag kanske inte gör alla önskemål.

OBS jag kommer inte göra designen precis lika avancerad som min, och jag behöver inte ditt lösenord och så till bloggen, utan jag gör designen på en av mina test bloggar sedan Maila jag stilmalen och kådmalen till dig. Om du inte gillar designen behöver du såklart inte använda den.

Om du är intresserad så kan du Maila mig ( [email protected] ) har du frågor kan du antingen Maila mig eller bara kommentera.


foten

Idag har jag inte ridit jag har fot ont i min fot men vet inte varför.  Redan imorse hade jag ont i min fot sedan har det bara blivit värre och värre.


uppdatering

Ledsen för lite uppdatering. Jag har faktiskt inte hunnit skolan går först den lilla tiden som blir över går såklart till GG. Vi har haft massa prov men nu är det kommer det vara lugnt ett tag. Så nu kommer det förmodligen bli mera inlägg.


bebby

Hej. Idag ska jag vara med lilla Wilma<3 hade lite tråkigt så här får ni e fin bild. Jag uppdaterar menr senare.


woohoo


Äntligen är det fredag. Jag är ledsen att det inte blivit någon uppdatering alls på ett bra teg, men det har varit skolan, jag var ju sjuk föra veckan och jag låg jätte långt efter. Också har vi haft ett prov och vi ska ha två prov nu till veckan. Nu sitter jag och tittar på idol <3


pay and jump

Hemma från pey and junpen nu. Det gick jätte bra vi var super duktiga och nollade två klasser.

På 90 cm L:B

Framridning: på framridningen blev det lite sådär fast det var mest mitt fel och lite mammas XD mamma var funktioner och pappa lastade para ut oss och sedan stack :( , så vi blev helt plötsligt ensamma och jag hade ingen aning om när jag skulle börja rid. Men sen kom mamma och visade mig startlistorna och det visade sig att vi låg ganska bra till. Men jag fick inte till så bra framridning ändå det var så många hästar där.

Framhoppning: på framhoppningen var han fin jag var lite red att han skulle rusa iväg från mig så jag höll i honom lite mer en jag igänteligen borde, och därför kunde han inte riktigt hoppa upp sig ordäntligt.

Banan: på banan gick det bra jag försökte tänka på att inte hålla i honom så mycket. och han lyssnade verkligen på mig och mina hjälper, när jag kramade med benen så lände han galoppen och när jag rätade upp mig så kortade han den. Han var super duktig, och vi nollade.

På 1meter L:A

Framhoppning: jag tänkte på att räta upp mig mycket innan hindret. Men sedan när jag skulle hoppa oxern så släppte jag efter lite försent och vi rev en bom. Det är därför han är så bra man märker lät om man gör fel eller rät. Men det var bra att han rev för då påminde han mig att jag måste krama om honom innan ett långt hinder.

Banan: på banan fick jag till fina väggan och gjorde det lätt för oss. Han lyssnade bra på mig och mina tempoväxlingar. Ja vad mer ska jag säga, det kändes super bra och välridet. Och jag är nöjd med både hästen och mig skälv. Vi blev nollade här med.


diktig

Red för en ny tränare i dag. ja, GG var super duktig och lyssnade jätte bre tycker jag. Den nya tränaren tyckte jag värkande lite så där. han kanske är duktig och så men var inte så duktig och förklara, och det kändes som han nästan blev arg när man gjorde fel eller inte förstod. Men, men GG var en pärla i dag. Och jag är väll nöj så.


RSS 2.0