höst bilder

var ute och fotade lite i går här kommer resultatet
 

skutt skutt

hej. idag har jag varit på Tanne och hoppat både GG och Musse. Först hoppade jag GG, Johanna Perming var med, så hon hjälpte mig lite. GG var i alla fall jätte duktig vi slutade väll på 110 cm. sedan red jag Musse, trav hoppade mest höjden låg väl runt 60-70 men det räckte för honom. han var också duktig.  
min underbara bror kom och fotade lite + filmade typ två sikunder men det kommer upp här också.
 
  
 
 
 
  
 
  
 
 
 
 
           sötnos
  
            musse
 
 

dagens bilder

Tarzan ↑
           Trigger↑
            
            
            
            
            
            
            
Tiger↑
            
 
           Musse pigg ↑ nya hästen i stallet en C-ponny som jag kommer få hoppa och rida lite.
           

Dagens nagel


Dagens nagel

tängte börja med

21:07

hej i helgen har jag tränat dressyr för Mats. han är hu duktig som helst. allt har got super, kanske jag ska vara med på en dressyr tävling.

Häst hästare hästast

Hej. Det är riktigt mycket som händer nu. I morgon kommer pappas western häst (det ska bli super kul) men pappa tro inte du ska få rida den, du kanske kan få mocka men närmare kommer du inte, för nu ska jag bli en cowboy eller inte. Men jag tänker seriöst passa på att lära mig lite western, jag tror man kan ha mycket nytta av det. Men det här är inte det ända som händer nästa väcka kommer en till häst. En liten tjej som heter Ella ska ha sin troligen köpta d-ponny hos oss. Och den hästen tänker jag också sno. Nej då men Ella har inte ridit så länge så jag har lovat att hjälpa till så mycket jag kan och framförallt hoppa och kanske tävla den lite.


RSS 2.0