/kram Johanna <33

Hej, det har varit super dålig uppdatering nu ett tag. Och det är därför jag inte tycker det är kul att skriva längre. Men nu skriver jag detta inlägg för att ni ska vett att jag inte glömt bort er utan bara tagit en blogg paus. Jag har funderat och bestämt mig för att inte lägga ner bloggan, i stället tänkte jag ta en blogg paus till nyår eller jullovet och sedan bestämma mig om jag läger ner bloggen eller fortsäter. Men det kommer jag i alla fall uppdatera er om senare. Ja så vi härs senare i alla fal. Ha det bra så länge /kram Johanna ♥

Klippa

Idag ska vi klippa gg.


lite uppdatering

Ledsen för lite uppdatering har haft mycket läxor och prov men nu vet ni


vidio från träningen i helgen


Igår

Hej igår klev jag upp vid 6 tiden. Sedan åkte vi till Ås och jag tränade för Tusse som jag sa att jag skulle. Det gick helt okej. Film kommer. Efter det åkte vi hem. En tjej som heter Johanna tog med sin D-ponny som jag fick hoppa det var super kul men annorlunda.


Bilder på träns och sadel gjord


shopping

Hej och god morgon, i dag ska jag hopp träna för någon som kallas för Tusse. Ska hoppa för henne i morgon också, så det ska bli sjukt kul!

I går var jag och mamma (Häst e bäst) älskar bara den butiken för man får alltid super mycke hjälp av dom som äger affären, dom är super snälla, trevlig och har jätte fina gräjer. Det är också så bra för dum lurar inte på en grejer som inte dom tycker är bra.
Men i alla fall jag var ju där för att köpa ett träns men så blev det ej, istället köpte jag ett schabrak, några ny borstar, ett hö segel att ha i transporten, och en transport krubba, det tror jag var allt från Häst e Bäst.

Men sedan åkte vi till trav shoppen jag tycker dom har okej grejer där. Där hittade jag ett träns. Om ni inte vet det så har jag precis köpt ny hopp sadel, men den är svart och min gamla sadel är ljus brun, därför är ju mitt gamla träns ljus brunt.

Tränset jag hittad var inte så dyrt med pular och det var svar perfekt inte något särskilt men det var fint. Vi köpte det och ett martingal som passade till och en sadel jord med stor platta. När vi kom hem putsade jag upp tränset och sate på mitt fina bling bling sedan testade jag det. Den satt som en smäck och GG var jätte söt i svart.

Bilder kommer i nästa inlägg ♥

Skola

Hej är på skolan nu. Slutar klockan 1 gg vaccinerades i går så det blir bara skrit. Måste gå nu vår lärare kommer.


God natt!

Ska sova nu men innan det ska jag göra ett kort inlägg om vad jag har gjort i dag. Jo' jag har ridit gg på plan det blev inte så länge men det kändes bra. Han har blivit så fin nu och är inte det minsta tung i handen som han var förut. :) god natt <3


Funderingar

Benlindor eller inte? Jag använder typ aldrig benlindor när jag rider utan tränare, men för tränare har jag det nästan alltid mest för att jag tycker att det är fint men också för att skydda lite såklart. Benlindor efter träning? Jo´ det gör jag ibland, och alltid när jag hoppat mycket eller tävlat och så.


Idag har jag

Hej på er. Idag har jag varit med Wilma såklart hon sov ju över. Hon åkte nog hem ungefär nån gång vid 4. Efter det red jag på plan, GG var ju super duktig, vi jobbade mycket i förvänd galopp vilket han tycker är väldigt jobbigt. Men han var duktig ock jorde sitt bästa.
Nu har vi pressis ätit och klockan är strax över 8.


vatten bilder

Hej här kommer lite coola vatten bilder Wilma och jag har fotat i dag.

På den här bilden släpper vi ett tungt föremål i ett tunt glas, vilket inte var så smart för glaset gick i tusen bitar, men bilden blev super bra. Eller vad tycker ni?

Fina bilder va? Om ni vill att jag ska göra ett inlägg om hur vi gjorde så får ni faktiskt skriva det. Okej där lät jag nog lite grinig men det är jag inte XD


video inlägg

här kommer ett video inlägg om vad jag och Wilma har gjort i dag. dok är det Wilma som pratat och jag står bara om sidan och ser störd ut XD


Sova

Godmorgon på er har pressis vaknat men skulle lugnt villa sova flera timmar till. men vi ska ju till ( kultur kickar ) klockan 12. Nu är det nogg bäst om jag går upp :( / kram


Dator

Hej sitter i Wilmas säng med datorn i knät är inne på någon sida som heter gossips.se super rolig sida :D vi ska nog se på film sedan


Nu

Nu ska vi hämta Wilma sedan ska vi till det där stället igen ( kultur kickar )


Nu

Nu ska vi hämta Wilma sedan ska vi till det där stället igen ( kultur kickar )


RSS 2.0