bad bilder

i dag har jag haft en super mysig sommar dag. på morgonen red vi på lång tur med maxen. han var jätte duktig men tyckte det var jätte jobbigt. sedan hoppande jag GG och till sist gick Ella, jag, Musse och GG ner och badade. båda var jätte duktiga även fast GG tyckte det var lite läskigt i början. GG simmade till med så jag fick hänga vi sidan om, ja egentligen hängde jag inte rickigt med mening. Mamma blev så räd att hon inte fotade just det men hon tog några andra fina bilder.  
 
 
 
 
 
 

Dressyr premier

nu har jag gjort min första dressyr tävling, förmodligen GGs först dressyr tävling och troligtvis Max första + min och Maxens allra första tävling tillsammans. Jag har haft en under bar dag med mina  "värdens snyggaste, vackraste, underbaraste, finaste, bästa, snällaste, fantastiska prinsar " = GG och Max och så klart underbara människor.
 
prinsarna va som ni förstår sagolikt duktiga<3333
 
jag red en LB 1 2006 med båda
 
 
först red jag gg, han torde nog det var hopptävling och ville helst bara hoppa över dressyr staketet, men det gjorde vi ju inte så de så. han var jätte fin med jätte mycket framemot bjudning, kanske lite för mycket. han ville inte riktigt så stil på mittlinjen och han tyckte det var lite onödigt att skritta på delegationen. man jag är jätte nöj och han var mycket koncentrerad på mig och på det vi gjorde. vi fick 56,9 % tror jag.
 
Maxen var jätte fin han kunde stå stil på mittlinjen och kunde skritta på diagonalen, men han var lite fiplig i munnen, jag tror det var där för att jag var lite spänd och låste mina armar lite granna, för det blev bättre på slutet när jag började slappna av lite granna. Vi fick 58,45%. 
 
här är en film på båda hästarna :)
 
 
 

på tävlings banan

Nu är det fart på min och GGs tävlings karriär igen :) i dag befann vi oss på Tanne på deras gräs bana. i går hoppade jag en LB bara, GG var så jävla fin och jag tror jag aldrig varit så nöjd över en TÄVLINGS runda någon gång :O
tyvärr tagande jag lite för mycket på omhoppningen och fick inte upp honom ordentligt på en oxer och inte till backa honom så bra på ett räcke så vi fick två pet.
 
I dag hoppade jag en LB och en LA alltså 90cm och 100cm. LB var han super fin och jag var till och med nöjdare en dagen innan. vi nollade, fick bra tid på omhoppningen och fick 51 stil poäng i maontin horse ponny cup. så vi slutade på andra plats i både "vanliga klassen" och maontin horse ponny cup "klassen"
 
LA var också super bra, gav järnet så kom lite fel på nåt hinder men har man värdens bästa ponny så har man :)
så jag fick en blå gul rosett och min super ponny fick ett ärevarv under publikens jubel XD (pappa som klappar händer lite mer exakt XD)
 
precis när vi satt i bilen och skulle åka hem fick jag reda på att jag blev Miting vinnare, alltså bästa C-ponny under helgen, wii det har jag aldrig blivit. jag van en första hjälpen väska till häst :)
 
Video på LA
 
 
 

flocken

nu har max kommit in i flocken :) han sköter sig jätte bra och har hittat en riktig lek kompis (socker mammas "ung häst") som är lika barnslig som honom XD
 
först fick dom häsa på varandra genom hagen 
stora Rex tar hand om nykomlingen :)
socker :O
puss! puss <333
socker smakar på max, max äter på socker :O
 

maxen

två bilder som Vera Holgen har tagit på mig och max, sen träningen i går.
 
 

äntligen

nu är den vackraste prinse i värden hämma. han kom runt klockan 9 i går. han var rett slut och räd när han kom, men han lungnade ner sig snabbt när han kom in i stallet och fick stå braevi GG, som inte ens tittade på honom.
 
Maxesns box
 
 
 
 
prinssesan var i alla fall nyficken (pappas ponny)
 
 

Träns

Maxens blivande träns
John Withtaker
Från Charles
990:-


skryt video

här är en video på ponnyn + några klip när jag provred den<33 

Tre dagar kvar

Aaaaaaa ja dör. Fatta nu är de bar tre dagar kvar tills jag har den vackraste fuxen i värden 🙊


RSS 2.0